Interiør

Påskeinspirasjon

– Alle bildene i dette innlegget er brukt som inspirasjon, og ingen av dem er mine. –

Jeg elsker å pynte og ordne det jeg har rundt meg, og kjenner veldig at når jeg har det fint rundt meg, så har jeg det også mye bedre inni meg. Er det rotete og «kaos» rundt meg, blir jeg sliten og overveldet på innsiden. Etter at jeg kjøpte eget sted i August har jeg dermed endelig fått et sted som er mitt, hvor jeg kan lage det akkurat slik jeg vil ha det, og det har vært så ålreit! Det kommer garantert til å komme mer bilder fra leiligheten min her etter hvert, når overskuddet strekker mer til, for interiør syntes jeg er gøy.

Etter at jeg flyttet i ny leilighet har det gått mye penger til det, det er jo mye man må ha når man får eget sted for første gang! Jeg har også vært opptatt av å kjøpe ting jeg virkelig liker, slik at jeg kan ha det i mange år fremover. Bruk og kast er ikke min greie.

For nå derimot så er ikke økonomien den beste, og derfor har jeg bestemt meg for å «stå over» påsken i leiligheten i år, for å spare penger rett og slett. Ellers ønsker jeg jo gjerne å ha noen ting som kan komme frem til påske, slik at det blir litt variasjon i det jeg har rundt meg. Det er jo så koselig å pynte opp litt! Men jeg er også deler av påsken på hytta så det og bruke penger på en gul vase, litt egg osv. – selv om jeg har de til de neste årene også – må vente. Selv om det er litt kjedelig å føle at jeg må «stå over», gir det en veldig god følelse å prioritere og  å vite at jeg ikke bruker penger jeg ikke har på noe jeg ikke trenger. Jeg prøver jo å legge om kostholdet om dagen og vil heller prioritere noen tilskudd der for å kickstarte dette litt.

Derfor blir den påskeinspirasjonen som jeg gleder meg over i år funnet på weheartit! Det er jo utrolig mye kult man kan lage til en billig penge selv også, jeg prioriterer rett og slett bare ikke dette nå midt oppe i alt annet jeg jobber med. Men ser for meg at noen av disse vakre sakene kan bli til morsomme DIY-prosjekter neste år! 

easter11

For meg er påskepynt typisk egg, gule ting og tulipaner! I år kjenner jeg at jeg er veldig inspirert av ting som ikke skriker typisk påske-gult, men som heller har andre nyanser, mønstre og sjatteringer.

Hva pynter du med?

Advertisements

7 thoughts on “Påskeinspirasjon

  1. Så fine bilder og god inspirasjon nå i påsken 😀 Jeg pyntet med en del harer og kyllinger, gule duker og lys, egg og litt påskeblomster – en utrolig og koselig tid 🙂 Ha en super dag videre !

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s